Dodih, olen palannut. Luulin olevani kauemman aikaa poissa, koska netti oli rikki. Niin kolme alan asiantuntijamiestä mulle väitti. Antoivat hyperhienoja selityksiä kaapelimodeemijohdon ja toisen ulottuvuuden suhteesta. Yksi tarkisti jopa pingit dosista ja päätteli, että kyllä tämä peli on menetetty. Nainen tuli eilen kotiin töistä, otti lootan käteensä ja painoi virtanappulaa. Avot, se toimii taas.

 

Kiitoksia kaikille onnittelijoilleni! Kata, taidan skipata sen suklaatornin rakentamisen. Nyt alkoi uusi elämä, ei enää suklaata ja muuta kehoa turmelevaa myrkkyä. Arokettu, jos näkisit mun vaatteet esimerkiksi kymmenen vuoden takaa, et haluaisi unissasikaan niitä lainata.

 

Syntymäpäivät menivät ihan mukavasti. Oli lupsakampaa pienemmällä porukalla. Naurettiin räkäisesti 1970-80-luvun Suosikeille. Suhonen teki pistämättömän havainnon siitä, että niissä neljässä lehdessä, jotka meillä on, oli jokaisessa aukeaman kokoinen tarina James Deanin viimeisistä hetkistä. Vuoden 1977 Suosikin kovin uutinen oli puettu näin maailmaa syleilevään muotoon:

Shokkihoito pystyynkuivaneelle suomalaiselle rockmusiikille,
Ihmemies, herra Mirandos, vuoden muusikko, timantti ja kultalevyin palkittu rock-näyttämömme voimamies: vokalisti, sanoittaja, säveltäjä ja estraditaitelija on rock-näyttämömme kiistatta monipuolisin lahjakkuus. Nyt hän lopettaa soolouransa!

HECTOR LOPETTAA!!

 

Illan suurinta hupia oli myös Flavor Flavin naisenmetsästys Subilla. Ootteko katsoneet Vaimomatskua-sarjaa? Suosittelen ainakin viiden minuutin uhrausta elämästänne tälle käsittämättömälle räppärille ja hänen pahviaivoista rakennetuille neitokaisilleen. Hottie oli suosikkini. Nainen, joka laittoi ra´an kanan mikroaaltouuniin, koska se on terveellisempää ja vähärasvaisempaa. Nainen, joka on niin epärehellinen, että alkaa kuulostaa jo rehelliseltä.

- Sinähän väitit, ettet ole ollut tosi-tv:ssa, Flav mumisee naiselle.

- En ole koskaan ollutkaan, Hottie pyörittelee isoja pannulapun kokoisia silmiään.

- Mutta näin juuri tosi-tv-ohjelman, jossa esiinnyit!

- En ole koskaan ollut tosi-tv:ssa.

 

Sunnuntai kului kohmeessa, mutta ehdittiin silti katsoa Goodbye Lenin. Rakastuin Amazing Racessa Kiinan Xiaoon ja Hu-vuoreen, jonne olen vakaasti päättänyt mennä Ameriikan jälkeen. Jos joku on käynyt Kiinassa, niin kertokaahan kommentteja. Itsekin olen melkein käynyt Kiinassa. On mulla Kiinan viisumikin passissa. Liputkin oli hankittu. Tarvittiin vain yksi tamperelaisen kebabpizzerian pizzapala, joka pystyi turmelemaan koko reissun lähtökuoppiinsa.

 

Ja synttäreiden paras lahja syntyy elokuussa. Pääsen Roosan ja Pantsen lapsen kummiksi! Olen todella otettu tästä kunniasta enkä malttaisi odottaa kuusisenttisen toukan kasvua isoksi. Ehkäpä kummilapsi hillitsee Laurin helpotukseksi myös omaa, hyvin hyvin pienesti orastavaa, vauvakuumetta.