Perskutin hienoa Ari! Eipäs tässä muita ylisanoja tarvitse jaella. Still Loving You sai jopa meidän nuottikorvaperfektikon hiljaiseksi - eli tuon toisen osapuolen. Fullmoonkin teki oikeutta Sonatalle. Arin sinkuksi lohkaistu Top of the World jatkoi tätä Tulin voittamaan -linjaa, mitä nyt oli pikkaisen parempi kuin nämä edelliset voittajahymistelyt. Mutta kuitenkin se sopii hänen imagoonsa yhtä hyvin kuin miehen likaiset kalsarit olohuoneen pöydälle.

Ari on eka idoli, jonka keikalle olisin halunnut alusta asti mennä. Kenties levynkin ostaa. Muista en omalta kohdaltani voi todellakaan sanoa samaa.

Meikäläinen yrittää täällä ottaa selkävoittoa rähmäisistä käsityötaidoistani. Tällainen villiintyminen tulee kerran viidessä vuodessa ja kestää 24 tuntia, joten pitää ottaa kaikki irti kerralla. Ostin haastateltavani lankakaupasta herkullista lankaa ja päätin räkäistä siitä kaulahuivin. Se siitä on varmaankin tulossa, vaikka onkin aikamoinen sekasikiö vaihtelevine silmukkamäärineen.

Torstaina tuuletuttiin ulkona. Torstaista jäi käteen kaksi muistoa. Ensinnäkin se, että miksi en ole koskaan kuullut tätä nerokasta kappaletta aikaisemmin? Toisekseen se, että Turunen oli myymässä mua rahapulani takia Kallioon.

Ja ihan pakko kiusata teitä vielä yhdellä netistä bongatulla äiteen vhs-kokoelmien helmellä.