Käytettiin juhannuspäivä tehokkaasti. Mä halusin lähteä keskustaan syömään intialaista, mikä oli virhe numero yksi. Ensinnäkin kävelimme Taka-Töölöstä Etu-Töölöön ja sieltä Kamppiin, mutta matkalle ei sattunut yhtään auki olevaa ravintolaa. Paitsi joku Lapin pub, jonka oven edessä istui elähtäneen näköinen mies, joka toivotti meidät ryyppäämään kanssaan. No niin, taapersimme pitkin tyhjiä katuja etsiessämme mulle murkinaa. Ei ole auki Pizza Hut, Kebab-pizzeriat saatikka sitten ihanat intialaiset. Mäkkäriin pääsisi, mutta sinne kun en mene. Lähdimme etsimään Manalaa, koska miehen mukaan se on ainakin auki. Virhe numero kaksi. Päädymme eksyksiin ja sieltä Manalan suljetun oven eteen.

Rautatieaseman liepeillä vihdoinkin näin mestoja, joista saa ruokaa. Mikä orgastinen tunne! Nälkä tapettiin Iguanassa. Ihan kivaa perustortillaa.Ei Tillikan burritosten veroista, mutta mikäpä muu olisikaan. Perhanan Tillikka vielä poisti ne pari vuotta sitten ruokalistaltaan. Mur. Sen jälkeen en ole ravintolassa käynyt protestina. Se bearnaise-kastike oli taivaassa tehty, suorastaan jumalaista.

Mentiin videovuokraamoon ja koska kumpikaan ei halua katsoa pelkästään toisen valitsemaa elokuvaa, päädyimme ottamaan kolme. Mies haluaa ainoa katsoa actionia, aivan niin kuin meidän äitikin silloin, kun kotona asuin. Minä puolestani tahdon draamaa tai romanttista komediaa. Revi siitä sitten. Poistuimme vuokraamosta Pirates of Caribbeanin kanssa, koska haluan mennä katsomaan kakkososan, eikä ukko vielä ollut nähnyt ykköstä. Lisäksi mukaan tulivat Ihmisen tahra ja Hostage. Täytyy myöntää, että Hostage oli yllättävän hyvä jännäripätkä. Bruce Williksesta on ajan saatossa kuoriutunut luonnenäyttelijä. Human stain saa myös kehut. Nicole Kidman on tätä nykyä parhaimpia naisnäyttelijöitä ja tekee edustavan roolin tuossa. Luojan kiitos, ymmärsi päästä Tom Cruisesta eroon pelastaakseen uransa. Avioeron jälkeen nainen on takonut vain todella kovia roolisuorituksia. Mä muistan Kidmanin  harvinaisen hyvästä jännitysdraamasarjasta kuin Bangkok Hilton. Tuli joskus 1980-90-luvun taitteessa Suomessa. Thaimaassa sitä myytiin dvd:na, mutta eipä tullut ostettua. Jospa huuto.netista sarjan saisi vielä hankittua.