Pitäisi käydä juhannuksen viettoon. Säästyinpäs Nummirockilta, jonne mies olisi välttämättä halunnut lähteä. Tai ei se festari sinänsä mua hirvittänyt, mutta se hygienia. Tai pikemmin sen puute. Ja muutenkin olisi tuohon reissuun mennyt yllättävän paljon rahaa. Se oli sitten suurin syy, miksi emme ole juuri nyt hevifestareilla.

Tulin Helsingiin liki tyhjässä junassa. Vietämme miehen kaverin luona "orpojen juhannusta" kerrostalon takapihalla. Illan aikana tarkoituksena grillata tuorejuustolla höystettyä paprikaa, maissia ja makkaraa sekä kumota muutama lonkero. Siis mulla. Tellu jaksaa vielä porskuttaa tämänkin juhannuksen, jolloin se täyttää 17 vuotta. Onnea omalle karvakuonolle!  Koirani on porukoiden kanssa mökillä Länsi-Savossa. Kuulemma kahlaillut vedessä ja lepäillyt omassa kuopassaan rapun alla.

Hyvää juhannusta kaikille blogini lukijoille! Pitäkää hauskat kekkerit! Me yritetään huomenna mennä telttailemaan Nuuksioon. Kerron sitten myöhemmin, miten siinä reissussa lopulta kävi. Itse kun en ole järin erähenkinen, mutta kovasti tekee mieli luontoon. Mulle on jäänyt partiolaisten "meillä on metsässä nuotiopiiri" -kipaleesta sellainen nostalginen fiilis, että haluan lähtä kokeilemaan leirielämää itse livenä. Tosin enhän mä ole koskaan partiossa ollut, mutta saahan sitä nostalgisoida.