Haastattelin aivan loistavaa kanadalaista heppua, joka tykitti mielipiteitä ainakin Antti Tuiskun ja XL5:n musasta. Kaiken huippu, että tämän kaverin tuotantoyhtiö oli nimeltään Kaunis Peto Group...

___________________

Tuotantoyhtiö Kaunis Peto Group kuulostaa huonolta vitsiltä. Eihän kukaan halua muistaa XL5:n "Alla kauniin kuoren, kauniin pedon tunnen" -huokailua. Tai ainakaan sitä, kuinka loistavalta biisi kuulosti ilmestyessään vuonna 1996.

Ei siinä mitään, että poikabändi XL5:n biisistä nimensä ottanut tuotantoyhtiö on olemassa. Se vasta on omituista, että tuotantoyhtiö kuuluu kanadalaiselle Dion Conflictille.

– Tein aikoinaan dokumenttia puolalaisesta poikabändistä. Kiinnostuin muiden maiden vastaavista bändeistä, ja suomalainen ystäväni lähetti minulle XL5:n levyn. Tykkäsin Kaunis peto -biisistä, kun pystyn laulamaan sitä, Conflict hyräilee ooo-ooo-ooh-säettä.
o

--------------------------------

 

Suosikeikseen Conflict mainitsee myös PMMP:n, jonka musiikin hänen luokittelee likaiseksi ja aggressiiviseksi popiksi, sekä Ultra Bran.

Taannoin miehen piti näyttää kanadalaisessa kirkossa Ultra Bran Villiviini -video, jossa muun muassa vilkkuu jorpakkoon kirmaavia pakaroita. Kirkonmies katsoi videon etukäteen.

– Hän kysyi minulta, kuinka monta jäsentä Ultra Brassa on. Vastasin, että 13.

– Sitten hän sanoi nähneensä 13 syytä siihen, miksei tuota videota tulla koskaan esittämään hänen kirkossaan.

---------------------------

Antti Tuiskun vastaista propagandaa, saa nähdä saako kaveri kovasti hatemailia ihkun Antin faneilta.

Kaikkea Conflictin suomimusaherkät korvatkaan eivät suodata. Antti Tuiskun versio Cutting Crew´n I Just Died in your Arms Tonight -hitistä saa kanadalaisen kärsimään.

– Sen version kuultuani toivoin, ettei minulla olisi korvia.

Vaikka Tuiskun musiikki ei säväytä artistin toivomalla tavalla, Conflict seuraa kuitenkin Tuiskun yksityiselämää. Taannoin mies uteli Suomessa asuvalta kaveriltaan, mitä uutta Tuiskun juorurintamalla on tapahtunut.

– Emma kertoi lukeneensa Tuiskun pussailleen jotain tyttöä. Just joo, ja minä olen neitsyt, hän tuhahtaa.