Miesten vessakäytös ansaitsee muutaman sanasen. Mä olen jo alkanut tottua siihen, että miehen pitää roudata koko lehtiarsenaali tai vaihtoehtoisesti muutama kirja mukaansa vessaan. Pitempiä vessakeikkoja ei tehdä mitenkään peitellen. Sen tietää heti, että miehellä on iso hätä, kun hän etsiskelee sopivaa kirjallista ajanvietettä seurakseen tälle tehtävälle.

Tämä oli aivan uutta mitä tänään bongasin. Mies tuli vessasta rahkapurkkia syöden. Itselle ei kyllä edes tulisi mieleenkään syödä vessassa.

Tänään saatiin sohva. El Grande Sotkasta ja saatiin siitä lähes yli sadan euron alennus. Iltapäivä meni haahuillessa Itäkeskuksen Kuutamolla-päivillä. Mies ahdistui jo puolen tunnin sisällä, mutta jaksoi urheasti etsiskellä itselleen vaatteita ja kenkiä. Mä hyydyin tunnin jälkeen ja yritin pysyä sen perässä. Välillä piti lepuuttaa jalkojaan kaupan tuoleissa ja käytävillä.

Nyt on niin ryytynyt olo, että onneksi ei tarvitse lähteä vastaavanlaisille alennuspäiville vähään aikaan. Hullut päivät on ilmeisesti vasta ensi viikkoa seuraavalla viikolla, joten meillä on vielä ruhtinaallisesti aikaa päättää otetaanko liput Bangkokiin vai ei.