Taika sai 60 eurolla puruleluja. Porukat olivat toisistaan tietämättä ostaneet pennulle kunnon arsenaalin pureskeltavaa vaatteiden, sormien tai jalkojen sijasta. Illalla  pentu antoi kovaa kyytiä vinkuvalle sammakolle ja purukengälle eikä tullut mieleenkään, että kutiavia maitohampaita voisi teroittaa porukoiden sormiin. Se on niiden lempilapsi ja hyvä niin. Eilen isäpuoli tuli kotiin ja tokaisi menevänsä katsomaan farmarivolvoa, että koirakin mahtuisi.

Me käytiin eilen miehen ja sen kavereiden kanssa musavisassa. Ilta meni vallan lupsakkaasti, mitä nyt join liikaa. Ja ehkä annoin liikaa naisneuvoja parille miehen kaverille, mutta kun ne itse valittivat, etteivät ymmärrä mitään naisista. (Mieheni puolestaan on jo aikoja sitten tunnustaunut naistenvihaajaksi.) Kolme kaljaa alkaa olla ihan maksimi tätä nykyä. Vihaan sitä tunnetta, kun menee kotiin nukkumaan, painaa pään tyynyyn ja maailma kieppuu. Nyt on sitten illasta muistona migreeni ja vellova olo. Ehkä mä olen allerginen kaljalle, sillä kerran sain saman olon juotuani yhden ison tuopin.

En ole tehnyt mitään gradujuttuni eteen. En sitten yhtään mitään - paitsi tuntenut kovia morkkiksia. Kun sen gradun on käsitellyt aikoja sitten ja painanut taka-alalle, ei sitä enää haluaisi ottaa sieltä esiin. Sitä paitsi en tiedä sitä, onko tutkimustulokseni niin vakuuttavia, että ne voisi julkaista jossakin.

193895.jpg

Viime vuonna oltiin näihin aikoihin Italiassa. Venetsian turistihelvetti vesittyi ukkosilmalla. Kahlasimme kaverin kanssa (ei kuvassa) polvia myöten Markuksentorilla.