Pitäisi alkaa järjestellä tupareita. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pitää saada tuo miehen autorata kuntoon. Mut on velvoitettu auttamaan maisemoinnissa enkä pane siitä pahakseni. En voi ymmärtää kylläkään, mitä järkeä autoradalla ajamisessa on. Mutta parempi olla valittamatta, sillä se on kuitenkin ukolle rakas. Te ymmärtäisitte valitukseni, jos näkisitte, kuinka järkälemäinen systeemi tuo on. Se tönöttää yksinään tuossa liki 20 neliön huoneessa ja valtaa sen kokonaan. Otan sitten kuvan ja laitan tänne, kun ollaan saatu se valmiiksi tuparikuntoon.

Olisi todella mukavaa saada myös Tampereen-kaverit tänne tupareiksi marraskuun puolivälissä. Onhan mulla vieläkin niitä ikävä. Yhteydenpito on harventunut huomattavasti, kun muutin Helsinkiin. Tietääkseni en ole kuitenkaan ihmisenä muuttunut pahempaan suuntaan. On mukavaa, että tutut lukevat kuulumiseni blogistani. He tietävät, mitä mulle kuuluu, mutta minä en tiedä, mitä heille kuuluu. Myönnän olevani surkea meilaaja. Se johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että kirjoitan työkseni ja yritän pitää blogiani yllä, enkä niiden lisäksi enää oikein jaksa paneutua sähköpostiin.

Tilannekomiikkaa muutaman vuoden takaisilta synttäreiltäni. Verho tippuu kaverini päähän ja katkaisee matkallaan liettualaisvaihtariltani saamani ruusun.

238691.jpg