Harmittaa, kun en jaksa mennä ulos, vaikka siellä olisi niin aurinkoinen syysilma. Entä jos tämä on viimeinen aurinkoinen päivä ennen maaliskuuta, ja missaan sen virumalla sisällä? Muhun on iskenyt joku syysflunssan poikanen ja yritän torjua sitä pysymällä sisätiloissa. Olo on niin yleisrähjäinen, etten jaksa tehdä mitään muuta kuin selata nettiä, katsoa telkkua ja lukea. Lontooseen lähdetään parin viikon päästä. Thaimaan matka jää haaveeksi, kun hulluille päiville ei tule Bangkokia. Ollaan siis joulukuu kylmässä ja pimeässä Suomessa. Ahdistaa.

Taika oli eilen kylässä, kun porukat kävivät Matin ja Tepon keikalla. Se oli niin ihmeissään kaupungissa, kun on kasvanut siellä korven keskellä. Ei uskaltanut tehdä tarpeitaan kadun kulmaan, kun pelotti niin kovasti. Sitten kun sen otti syliin, se uskalsi tarkkailla uusia maisemia urheammin. Pentu ihastui  muutamaan koiraan, jotka köpötti vastaan. Ei olisi millään halunnut päästää niitä silmistään. Lähti vetämään yhden mäyräkoiran perään sellaisella vauhdilla, että etujalat viuhtoivat ilmassa. Kun tuli Taikan iltauniaika, se vetäytyi tuijottamaan meitä sängyn alle, pureskeli vähän miehen painoja ja nukahti pariksi tunniksi. Voi harmi, kun ei ole omaa koiraa. Vaikka niissä onkin mieletön työ, olisihan se mukava, että olisi joku karvainen paijattava. Ukolla kun ei ole yhtään karvaa päässään.

Taas vähän nuoruusmuistoja:

Voi jämä, olimme kaverini Hepun kanssa ihastuneita korviamme myöten tähän kaveriin, kun hänen videonsa tuli Beavis and Buttheadista. Hei, me oltiin jotain 15-vuotiaita!

http://www.youtube.com/watch?v=y9COurh3ygc&search=martika%20water%20music%20video%2090%27s

Toinen rakkauteni kohde oli tämä kaverini, joka lauloi niin riipaisevasti:
http://www.youtube.com/watch?v=8zi3ltK6q6s&search=martika%20water%20music%20video%2090%27s

Kaikista eniten kolahti Jesse Elämä voittaa -sarjasta. Harmi, kun tämä pätkä on pilattu Celine Dionilla ja suhteellisen huonolla kuvalaadulla.

http://www.youtube.com/watch?v=gWQJZv9SVF0