Oijoi, mikä päivä. Kymmenen tunnin työpäiviä ei hirveän usein jaksaisi. Tänään kaikki meni täydellisesti pieleen. Ei löytynyt haastateltavia, kädet jäätyi lehtiöön kiinni ja juttukeikka alkoi kääntyä kaaokseksi. Juna oli myöhässä, ratikka ja bussi kurvasi ohi samalla hetkellä, kun pääsin Pasilaan. No, oli se paska päivä muillakin. Työkaverini otti vain yhden kuvan juttuunsa päiväkodista ja ihaili, kuinka briljantin otoksen oli saanut otettua yhdellä laukaisulla. Tuli takaisin töihin ja avot - se oli epätarkka.

Laahustin takaisin kotiin samannäköisenä kuin poppoo, joka sai Asunnottomien yönä yösijan Alppilan kirkosta. Hiukset sojottivat rasvaisina sekasikiöinä sivuille, pussit olivat kaivautuneet valvottujen öiden takia silmien alle, naama kiilsi ja yleisilme oli kohtalaisen ankea. Se on aina mukava kulkea sellaisissa fiiliksissä julkisessa liikenteessä. Noh, onneksi Katjan lähettämä video piristi mua:

http://www.campaignforrealbeauty.com/home_films_evolution_v2.swf

Istun uudella sohvalla. Se on aika pitkä tarina, miten tuo tänne saatiin. Se tuli lopulta eilen, ei silloin keskiviikkona niin kuin uumoilin. Tähän väliin on mahtunut monta monituista hampaiden kiristystä ja pään hakkaamista seinään. Mutta nyt se on täällä. Tönöttää valtavana punaisena kekona keskellä olohuonetta. Täydellisen epätäydellisen näköisenä muuhun haaleanvaaleaan sisustukseen nähden. Hip.

Lontooseen sunnuntaina. Mä en koskaan sisäistä sitä, että lähden matkalle. Mulla on aina pienoinen matkajännitys, kun lähden. Se yleensä imee kaiken innon siitä, että pääsee matkalle. Sitten vasta matkan kolmantena päivänä hokaan, että tämähän on ihan lystiä. Ja neljäntenä tulen pois - ainakin tällä tulevalla reissulla.

Hyvää viikonloppua teille! Päivän paras uutinen: voitin kirjamessuille ilmaiset vip-liput kahdelle. Ja oli toinenkin uutinen: Ikeaan pääsee ilmaiseksi lauantaisin Kiasman edestä. Jees. Ei tarvitse maksaa bussilippuja siitä hyvästä, että ostin toiseen sohvaan sinisen sohvanpäällisen, joka on vain noin kaksi ja puoli metriä liian pitkä tuohon ja nyt se pitäisi mennä vaihtamaan.