Yhteinen vapaapäivä. Mies kömpi aamusta kirjoittamaan Children of Bodomin dvd-arvostelua. Mä olen suunnannut energiani hiustenvärjäykseen, operaatioon, jonka suoritan itse kerran vuodessa. En ole vielä löytänyt Hesasta lempiparturiani, joten parempi tyytyä omiin käsiin. Tänään ajattelimme käydä Linnanmäen valoshow´ssa. Olisi ollut niin herkullista lähteä sinne upouuden digijärkkärin kanssa, mutta rahatilanne saneli ehdot. Kamera saa odottaa, joten koetamme vuokrata jostakin sopivan yksilön sinne Lontooseen.

Olimme eilen Tavastialla keikalla. Mies haastatteli ensin sveitsiläistä hevibändiä, Krokusta, ja hehkutti saaneensa parhaimman haastattelun koskaan. Se on sen lempibändi kautta aikain ja keulahahmo oli hyvin puheliaalla tuulella - hekumallinen tilanne toimittajalle. Kävimme illalla tsekkaamassa keikan ja olihan se aika Spinal Tap. Laulaja oli mun pituinen, leveän kaapin kokoinen, Klaus Meinen, intiaanin ja Stanley Tuccin sekoitus. 

Silloin ennen: http://www.youtube.com/watch?v=8o5N-hMe9u4 

Nyt: http://www.youtube.com/watch?v=dn5rUl-RByI
Ihan mukava illanvietto, enkä sitä paitsi ollut koskaan ennen käynytkään Tavastialla.

Taika on pärjännyt mukavasti äänestyksessä. Kiitoksia Helille ja muille äänestäneille.

Ja sohva tulee tänään! Täytyy sitä ennen silittää siniset verhot, että mies saa laitettua ne paikoilleen. Sitten pitää hakea vielä kehykset Ikeasta Dalin Flaming Giraffe -jättijulisteeseen. Ajattelin, että jos tuohon mustaan nahkasohvaan laittaisi sinisen päällisen, niin sopisi hienosti meidän olohuonesisustukseen. Nyt pitäisi vain löytää sininen päällinen kahden-istuttavalle sohvalle. Viikonloppuna sen löytäminen oli ainakin mahdotonta Kouvolan valikoimista.