Päivän turha uutinen. Joo, joo, keuhkosin taannoin maajussijussi-lööpeistä ja vinguin takaisin Nykäsotsikoita. Nyt kun ne tuli, muistan kaikki antipatiani niitäkin kohtaan.

Suora lainaus päivän Ilta-Sanomista

"Matti Nykänen pakasti hiuksensa: Nykäsen hiukset ovat tallessa muovipussissa pakastimessa. Jonain päivänä ne sijoitetaan lasivitriinissä johonkin sopivaan paikkaan ikään kuin pyhäinjäännöksenä."

Toinen viikon turha uutinen. En voi sietää Katson, Ohon, Avun ja Seiskan juorupalstoihin liitettyjä mukahauskoja kommentteja tai otsikoita. Just luin Avusta uutisen missimikälie Heidi Willmanista, jonka nykyistä sukunimeä en muista. Hän oli kouluttautunut optiikkahiojaksi, mikä otsikoitiin: RILLIROUSKU

Yhtä käsittämätön oli toimittajan mielenkulku Katson juorussa, jossa tunnettu pariskunta oli bongattu matkustamasta junassa ja otsikon viereen oli lätkäisty TSUKU TSUKU.  

Oman elämän päivän turha, mutta miellyttävä uutinen. Sain sukat töistä, kun onnistuin lutraamaan sukkani lutimäriksi työmatkalla. Ehkä mä voin vielä välttää sen flunssan, joka tosta automaattisesti tulisi. En siis usko edelleenkään siihen tutkimukseen, jonka mukaan vilustumisesta ei voi tulla kipeäksi.