Meillä oli bileet. Isot bileet. Ovisummeri soi jatkuvalla syötöllä. Seitsemän maissa oli jo varmaan kolmisenkymmentä ihmistä. Kahdeksalta nelisenkymmentä ja yhdeksältä muutama kaveri päälle. Mukavia immeisiä, mikäs siinä. Ensin näytti siltä, että miehen boolilaskelmat olivat kovin ylimitoitetut. Yhdestä puolukkavodkasta ja spritesta sai yhden boolin aikaiseksi. Yhteensä meidän booliviinat riitti seitsemään maljaan ja kaikki meni.

Bileet olivat loistavat myös isäntäväen mielestä. Näytti jengillä olevan kovin lystikästä. Lieneekö johtunut ylettömästä viinamäärästä, pizzoista ja muusta rouskutettavasta, joita olimme varanneet.

Aamuyö ehti pitkälle ennen kuin uni tuli. Meillä taisi koisata kahdeksan yövierasta meidän lisäksemme. Tippuivat yksi kerrallaan. Pisin mies sammahti lyhimmälle sohvallemme eikä edes valittanut aamulla epämukavuutta.

Yöelämän keskus oli Pasila. Kuvitelkaa, Pasila! Päädyimme bileistä Oluthuone Nurkkaan ja jouluvalobaariin Pasilan virastotalon liepeillä. Se oli mukavaa, että meillä pysyi sellainen kymmenen hengen poppoo koko ajan messissä.

Huono happi, palaan asiaan myöhemmin. Haastan kaikki eilisiin kemuihin osallistuneet kirjoittamaan kommentin!