Jossain vaiheessa mun sympatiat olivat kaltoin kohdellun Susan Kurosen puolella. Jäädä nyt pääministerin jättämäksi - ja vielä tekstiviestillä. Mitä enemmän Kurosen kohulausuntoja näkee lehdissä, sitä enemmän alkaa muodostua kuva uudesta Susanna Sievisestä. Katkeran naisen hapatusta, sanon minä. Mitäs sekaantui takakireään Vanhaseen.

Vanhanen ja Kuronen tapasivat netissä - huuhuu netissä! Molemmilla oli deitti-ilmoitukset, jota Vanhasen piti peitellä loppuun asti. Suosittelin vastikään Aroketulle deitti-ilmoituksen tekemistä. Mielestäni siinä ei ole mitään hävettävää, jos oma pärstä pällistelee netissä puolison toivossa. Sitä paitsi 75 prosenttia kavereistani tapasi elämänsä miehen sitä kautta. Niin tavallaan itsekin, koska mieheni on hyvän kaverini miehen silloinen kämppis. Ja kaverini ja hänen miehensä tiet kohtasivat aikoinaan netissä. Oli mullakin aikoinaan deitti-ilmoitus netissä. Saldona yksi tohtori ja kolme kajahtunutta. Tohtori oli mahdottoman mukava mies, mutta nämä kolme treffikumppaniani eivät.

1) Ensimmäinen deittikaveri saa vielä karvat pystyyn. Diplomi-insinööri, joka haukkui mustia neekereiksi ja vierustovereitamme homoiksi (!), solvasi mua apinaksi ja alkoi leikkiä apinan liikkeitä. Miehellä oli yksi lempipuheenaihe: hän itse. Kehui, kuinka hänen ei ollut koskaan tarvinnut ottaa opintotukia, kun eleli niin varoissaan. Töissäkin oli paperitehtaalla pomottanut muita mielin määrin. Koko kaksi ja puoli tuntia olivat silkkaa kärsimystä. Kertaakaan tuo mies ei kysynyt minulta mitään. Kun treffit päättyivät, mies ilmoitti menevänsä masturboimaan, koska "mitä sitä nyt peittelemään". Treffien jälkeen olin shokissa ja kuvittelin tyypin vetäneen jotain roolia. Mutta mutta, nähdessäni häntä sen jälkeen kaupungilla, mies on painellut menemään yhtä ylpeänä kukkona kuin silloinkin. Kerran hän nojasi sillan kaiteeseen oikein rehvakkaasti, pullisteli lihaksiaan ja nuoli kielellään ilmaa. Ikävä kyllä tämä tyyppi saa varmasti naisia, kun luoja on sille suonut suhteellisen hyvän ulkonäön.

2) Herra ruotsin opettaja. Tai ei se ruotsin ope ollut, mutta olisi aivan hyvin voinut olla ulkonäöstään päätellen. Pellavapäinen, hivenen keltaruskettunut mies, joka pukeutuu vaaleansinisiin villatakkeihin. Ihan ok kaveri, jonka puheet olivat vielä ihan fiksuja. Ainoa ongelma siinä - sen ruotsin ope -ulkonäön lisäksi - se, että mies puhui mahdottoman hitaasti. Aina juttunsa kohokohdassa se piti sellaisen puolen minuutin tauon ja jatkoi sitten kliimaksia.

3) Ylinokkela juppi. Omistaa purjeveneen, jota pitää hehkuttaa kymmenen minuutin välein. Lisäksi omistaa mahdottoman egon. Kuten voi arvata, emme kohdanneet sillä tasolla. Ei sinne päinkään. Miehen kuuluisat viimeiset sanat ollessani tarjoamassa hänelle kaljaa vastavuoroisesti: "Säästä pennejäs, et oo mun tyyliä" (tai jotain sinne päin).

Argh, argh, argh. Onneksi heistä on jo kolme vuotta aikaa. Kaikki, jotka ovat tavanneet yhtä ärsyttäviä nettideittikavereita, laittakaahan kommenttia ja kertokaa kumppaneistanne. Mä muistan kaverini saldosta ainakin sen yhden pojan, joka otti treffeille koko kaverilaumansa. Toinen taas tuli hakemaan kaveriani Porschensa kanssa ja vei suoraan tapaamaan perhettään - ensimmäisellä treffikerralla!

PS. Kiitoksia Heli ja Silumiini myötätunnosta. Nyt elämä pelittää taas ihan hyvin. Taika turvaa minuun eikä kiukuttele enää niin paljon.