Kiitos Suhosen, olen nähnyt kaikkien aikojen surkeimman leffan. Luulin nähneeni sen jo perjantaina, kun ukko raahasi mut katsomaan mieselokuva Rocky Balboan. Tämänpäiväinen pläjäys pieksee "KylläSylttyOnVieläKunnossa -leffan" kepeästi. Visa Mäkisen Voi juku mikä lauantai on yhtä säkenöivää ilotulitusta kuin hassunhauska nimensäkin. Toisaalta olisihan leffan taso pitänyt arvata jo silloin, kun tuotosta hehkutetaan takakansissa "puhtaasti hauskaksi värielokuvaksi" ja "uuden aallon vauhdikkaaksi hauskikseksi". Sieluni ja aivosoluni eivät toivu hetkeen tästä puskateatterien starojen tähdittämästä tönkkörainasta, jossa kuvituskuvat vaihtuvat 30 sekunnin välein ja käsikirjoitus polkee tyyliä "Onko siellä suihkussa vesi märkää?".

Eilen olin pitkästä aikaa viihteellä. Blogimiitti kutistui viime kertaista pienemmäksi, mutta leppoisa tunnelma syntyy toki pienemmälläkin poppoolla. Kiitokset hauskasta seurasta Rappiotädille, Marinadille, Junakohtaukselle, Takaisin Kallioon -herrasmiehelle ja Silumiinille!
Mukavaa  oli nähdä myös ne kasvot, jotka kätkeytyvät Mitvitin ja Kervån taakse.
Illasta jäivät mieleeni ainakin hampaidennarskutus, viinikaappi, kaula-aukko-kommentit, Playboy-karaokevideo, rynnäkkökivääri ja peilipallokorvikset.