Tiedän kenestä tulisi pirtein väriläiskä eduskuntaan. Harvemmin tapaa moista persoonallisuutta. Kylli Kylliäinen on lupsakka kristillisdemokraatti Hämeenlinnasta. Tai alun perin Kouvolasta, mutta eihän ihminen voi syntymäpaikkaansa valita. Nainen, joka pukeutuu enkeliasuun tai possupukuun ja kerää possuja, on pyrkimässä eduskuntaan Hämeen vaalipiiristä. Harmi, että ääniharava Päivi Räsänen vie todennäköisesti paikan Arkadianmäellä eikä suuri yleisö  koskaan tule tuntemaan Kylliä. Emmekä tule tietämään sitäkään, millaisella puvulla Kylli säväyttäisi Linnan juhlissa.

Olen haastatellut Kylliä ja iloinen täti teki jonkinlaisen vaikutuksen. Positiivisen ja miellyttävän eikä ollenkaan höperön huuhailijan kuin voisi ensi näkemältä kuvitella. Joka toinen tuntui tuntevan hänet Hämeenlinnan torilla. Kaikilla riitti asiaa Kyllille, Kyllillä riitti asiaa kaikille. Myös sioilleen, joiden rinnastaminen miehiin on hänen mielestään sikoja loukkaavaa.

Kylli on tehty muun muassa hurjia nuoruuskuvia sisältävät kotisivunsa ihan itse. Kuka arvaa hänen ammattinsa? Luntata ei saa!