Kamala viikko takana. Ei niinkään töissä, vaan kotona. Välillä tuntuu, että saman katon alla asuu kaksi täysin vierasta ihmistä. Mulla on eri näkemys asioista, miehellä toinen. Kun ne näkemykset pääsevät ääneen, seurauksena on vittuilua ja kyyneliä. Ei siitä sen enempää. Ajattelin muuten perustaa anonyymin blogin, jossa  voin purkaa itseäni muullakin kuin pintatasolla. Tässä blogissa en siihen ikävä kyllä pysty. Liian moni lukijani tietää minut reaalimaailmassa.

Ehken ole vieläkään kotiutunut Helsinkiin. Mulla on täällä kaksi ystävää, siihen se jää. Kaipaisin seuraa iltaisin, kun mies on ulkona. Kaipaisin samanlaista pubivisaporukkaa kuin Tampereella. Kaipaisin lounasseuraa, kun olen vapaalla. Kaipaan vanhoja ystäväni, vaikka tiedänkin, ettei Tampereelle ole paluuta.

Tämän valitusvirren kirkastaa suunnittelemamme synttäribileet. Sellaiset samanlaiset kuin aikoinaan Tampereella. Ikivanhenen maaliskuun 4. päivä. Irrottautukaa  tekemisistänne  3.3. ja  tulkaa Töölöön. Tämä on haaste! Velvoite koskee ainakin niitä pitkänmatkalaisia, jotka tänne viimeksikin raahautuivat eli Suhosta, Hannaa ja Leenaa. Jani O, sairastuit viimeksi, nyt on revanssin aika!