Viikko mennyt töissä ja huomenna pitäisi jatkaa työputkea. Hyvä niin, että saan kerättyä rahaa Nykiä varten. Mulla on viikko aikaa levätä. Tai levätä ja levätä, rästijuttuja kirjoitettavana, yhdet pääsykokeet ja muuta sen sellaista. Ensi lauantaina tulee lisää ikävuosia ja sen kunniaksi pitäisi sekoitella sangriaa ja väkertää suklaajuustokakkua. Ehkä olisi hyvä siivotakin, sillä Laurin huone on siinä kunnossa, mihin se tupareiden jälkeen jäi. Männäviikolla kävin keräämässä kaljapullot pois. Noh, eipä ole imuri käynyt kääntymässä kovinkaan montaa kertaa tässä minunkaan pikkuruisessa työhuoneessa. Tuolin päältä löytyy edelleen se tyyny, jolla Suhonen nukkui.

Eilen tapahtui se hekumallinen hetki, kun portsari kysyi paperit. Mikä ilo purskahtikaan sisimpääni, kun kuulin nuo orgastiset sanat "Kysytäänpäs tytöltä paperit!". Hymy levisi kasvoilleni ja suustani pääsi raikuva jessss-huudahdus, joka häkelsi itseäni kahdeksan vuotta nuoremman portsarin.  "Jes vai?"  Selitin, ettei multa ole kysytty papereita moniin vuosiin. Olen 28-vuotias.

Se oli pieni valkoinen valhe, sillä vastahan tuo kaksseiska kääntyy voiton puolelle ensi viikolla. Suhonen ja Katriina ovat varmistaneet tulonsa. Keitä muita ilmainen viina, ruoka ja Töölön baarikierros kiinnostaa? Ilmoitelkaa ystävät ja kylänmiehet tänne tai sähköpostiini - siihen viralliseen.