Olipahan vaalit. Porvarihallitus nostaa ihokarvani pystyyn. Demarit saavat syyttää tappiostaan itseään. Pelasivat likaista peliä alusta asti. Heinäluoma syytti kokoomusta imagonsa mustamaalaamisesta. SAK:n mainossotku vielä siihen päälle. Ja miten kukaan voisi kuvitellakaan, että suomalaiset haluavat pääministeriksi paperilta maistuvan, särmittömän Heinäluoman. Olisivat edes valinneet Tuomiojan pj:ksi, niin olisi saatu tasa-arvoisempi vaalitaistelu.

Ehdokkaani ei päässyt läpi, vaikka Ylen toimittaja häntä läpimenosta jo onnittelikin. Ei ollut Suomi valmis ensimmäiselle maahanmuuttajaedustajalle. Sen sijaan nyt pakitetaan perä edellä puuhun.

Ja hämäläiset, ohoi! Mitä ihmettä ajattelitte äänestäessänne Risto Aution eduskuntaan? En ole vielä koskaan kuullut Kotikadun Hanneksen puhuvan politiikkaa.

Onnea taksiyrittäjä Pakkasen Markulle, joka nousi Anjalankoskelta eduskuntaan. Kumarrus myös Vanhaselle, joka nosti syytteen kustantajaa vastaan vasta nyt, kun sillä ei pystynyt vaikuttamaan äänestykseen.