Ruotsalaisten katkeruus on karvasta. Kuulemma Arkin menestys tuhoutui siihen, ettei hyrrä lähtenyt pyörimään ajoissa. Voi kalkkaronkäärmeen hännänkalistaja sentäs. Tervetuloa siihen selitysten ristiaallokkoon, jossa Suomi on soutanut viisikymmentä vuotta. Turha on julistaa Suomea syylliseksi siihen, ettei biisi vain toiminut muille. Sitä paitsi Ark olisi voinut heittää kisoihin tyypillisemmän Ark-kappaleen, jotka ovat pääosin loistavaa tuotantoa.

Hurmaavaa huomata, että varsinkin BBC:n forumilla ylistetään Apocalypticaa. Aijai, hyvä pojat! Olisin tullut kiittämään pirskeissä, jos ette olisi lähteneet aikaisin pois. En ole nimittäin koskaan kokenut livenä mitään samanlaista show´ta. Siinä vaiheessa, kun trapetsitaiteilijat laskeutuivat katosta, olin jossakin liikutuksen ja ylpeyden sanattomassa välimaastossa.

Mutta ne kohutut iltabileet jäivät sitten vähän kähmäisiksi. Alkoivat todenteolla vasta puoli kahdelta ja loppuivat jo puoli neljältä. Enkä nähnyt kuin muutaman artistin viisulavalta: Unkarin, Puolan ja Bulgarian edustajat. Jaana Pelkonenkin oli heittänyt ihan tavalliset kamppeet päällensä hienosti suoritetun urakkansa jälkeen. Kuulemma brittilehdistö on tuominnut Mikon ja Jaanan Keniksi ja Barbieksi. Turhaa hapatusta, hyvin selvisivät.

Enkä nähnyt edes Olaa. Kävi varmaan vain kääntymässä. Missä oli Lordi, Verka, missä olivat Andorran pojat? Marija sanoi jo lehdistötilaisuudessa painelevansa suoraan hotelliin juhlimaan.