Kun kävelin eilen aamuyöllä kotiin Pasilasta, olin mielettömän ylpeä Suomen järjestämistä Euroviisuista. Tämä oli mulle mieletön elämys, jollaista en luultavasti tule enää koskaan kokemaan. Ja nyt kaikki on ohi. Jos joku on ollut Senaatintorilla eilen, laittakaapa tunnelmapalojanne. Oli mahdottoman hienoa saada tietää torin katsomon vetäneen käsittämättömät 60 000 ihmistä. Vau! Sitä oli hyvä mainostaa pressikeskuksessa ulkomaalaisille toimittajille.

Espanjalaiseni olivat kävelleet aiemmin päivällä kaduilla ja ihmetelleet väkimäärää. Päättelivät kuitenkin, että Suomessa taitaa olla yhtä paljon ihmisiä liikkeellä joka lauantai.

Mä jään kaipaamaan viisuhurmosta ja sitä säpinää, jonka kisat toivat pysähtyneeseen Pasilaan. Yle onnistui, Helsinki onnistui ja postikorttien tekijät onnistuivat. Krisse  nauratti ulkomaalaista yleisöä ja postikortit viehättivät monia, jotka olivat tottuneet siihen "tässä nyt esittelemme kaupungin tärkeimmät turistinähtävyydet" -osastoon.
Liitän vielä tähän muutaman kuvani 1,5 viikon ajalta.
584267.jpg
Ei pärjännyt Koldun tarttuvasta biisistään huolimatta.
584341.jpg
Dj Bobo toi lehdistötilaisuuteen vaimonsa
584344.jpg
Olisin toivonut menestystä Kyproksen Evridikille, joka oli fanien ykkössuosikkeja. Oikealla biisin tekijä, vasemmalla joku fanitoimittajista.