Terveisiä Euroviisuista! Kolme päivää on tullut hengattua mukana ja ihmeteltyä meininkiä.
Hajahuomioita:
- Islannin Eirikur on uskomattoman sympaattinen ja mukava henkilö.
- Dj Bobo jatkaa ysärilinjaa. Jopa vaimolla on ysäritukka. Dj Bobo veti lehdistötilaisuutensa kympillä kotiin. Sympaattinen, ihana pikkumies.
- Suomiraportointi on niiden ulkomaalaisten ns. toimittajien varassa, joista lähes kaikki rynnivät tiedotustilaisuudessa samaan kuvaan artistin kanssa tai jahtaavat nimmareita. Hyvin professionaalista, hyvin professionaalista.
- Heitä palelee, koska he ovat tulleet pääosin Etelä-Euroopasta. Ja he valittavat säästä eivätkä vähempää välitä kaikesta siitä, mitä me yritämme heille tarjota. Tämä on ennakkokäsitykseni, joka toivottavasti muuttuu.
- Lava, valaistus ja videoseinä ovat uskomattoman päheä kokonaisuus. Ei kannata hävetä suomalaista osaamista. Hienoa hienoa! Näyttää erittäin hyvältä telkussa.
- Israelin Teapackseja ei viisunäyttämö miellyttänyt. Valittivat ohjaajan ja kameramiesten ongelmista. Ongelma lienee heillä itsellään tai siinä, että biisi on suhteellisen paska.
- MEdiakeskuksessa ei erota kuka on toimittaja, delegaation jäsen, fani tai itse artisti. Niin paljon tv-kamera ja promokuvat valehtelevat.

Ja takaisin töihin....
Piristykseksi kuva eiliseltä juttukeikalta. Kiitos poseeraajille!
569188.jpg