Onneksi suomalaiset eivät enää ole käännösiskelmien perään. Muuten tuloksena on tällaisia tapporalleja, kuten YMCAsta raiskattu, tapettu ja vielä poltettu NMKY.

Onnistuin soittamaan itselleni huuto.netistä Rollarilipun viidelläkympillä. En ole olisi kuuna päivänä kestänyt sitä, että rokkikukot tulevat naapuriini ja minä kuuntelen heitä liikenteenmelun seasta parvekkeelta. Tahtoo nähdä show´n, tahtoo nähdä Keithin, tahtoo nähdä Mick Jaggerin oletetun karisman - no ainakin edes ne Afrikan kokoiset huulet.

Tavattiin Rosetan kanssa työtehtävissä. Kiitos Rosetan, saan erittäin kivan lukupaketin työelämästä lehteeni. Ja kuvakin on vallan bueno. Kun toimittaja kehuu itseään, niin pitää suhtautua jonkinlaisella kritiikinpoikasella asiaan. Mutta useimmiten kiitos kuuluu haastateltavalle, niin nytkin!

Päivän videovinkki: Hikinen iltapäivä. Ensinnäkin Al Pacino on ollut Jumalan lahja naisille. Ennen kuin Al Pacino alkoi näytellä itseään eli Scar Facen jälkeen. Toisekseen näin outoa käsikirjoitusta ei olisi saanut amerikkalaisessa leffateollisuudessa läpi, ellei kyseessä olisi tositarina. Pankkiryöstöjä harvemmin tehdään siksi, että ryöstäjä saa maksettua puolisolleen sukupuolenvaihdosleikkauksen. Päätähti teki ja rahoitti lopulta operaation leffatuloilla.