Jotain hyötyä uutisten tekemisestäkin. Tänään opin 7,5 tunnissa, mitä tarkoittaa avoin lähdekoodi ja mikä kummajainen voi olla standardi tiedostomuoto. Vielä aamulla en edes erottanut käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja toisistaan. Ja jos totta puhutaan, vieläkin on vaikeuksia hahmottaa sanaa sovellutus. Vai sovellus? Ah, anti olla.

Tätä nykyä olen Rooman lentolippujen iloinen omistaja. Koko toimitus kesti Hulluilla päivillä pari minuuttia. Hannele, vähän eri meininki kuin silloin, kun jonotettiin Shanghain lippuja kahdeksan tuntia ja tapettiin aikaa notkumalla kahvilassa ja Stockan viihde-elektroniikkaosastolla katsomassa Paavin hautajaisia.

Erilainen ratikkamatka kolmosella. Kokeilkaapa, miltä tuntuu olla noin kolmenkymmenen Kauppakorkean viinantuoksuisen fuksin kanssa samassa raitiovaunussa. Vielä mukavampaa, kun ne alkoivat hoilottaa Mikkelistä.

Piivi, Sovitus oli katsomisen arvoinen. Napsisin kyllä pari minuuttia pois sotakohtauksesta, joka tuli tavallaan tyhjästä. Band of Brothers teki sen niin paljon paremmin.