Mies menee monen kaljan jälkeen baaritiskille tilaamaan hollantilaista olutta. Tarjoilija ei saa selvää tilauksesta, vaan pyytää toistamaan. Laskiessaan kaljaa lasiin hän huikkaa toiselle työntekijälle, kuinka asiakkaat eivät osanneet lausua tiettyjen merkkien nimeä edellisessäkään työpaikassa. Mies ei ole uskoa korviaan, vaan täräyttää neitokaisille.
- Oletteks te pilkkaamassa mun puhevikaani siinä?
Baarimikot katsovat toisiaan pelästyneenä. Ja ikinä ukko ei ole saanut niin hyvää palvelua kuin sen jälkeen.

Alan vakuuttua päivä päivältä siitä, että facebook on saatanan kätyreiden masinoima turmionkone. Varjopuolilistaan eivät enää lukeudu ainoastaan sovellusten tappava määrä ja liiallinen ajanlohkaisu. Parisuhteessa kumpikaan osapuoli ei katso hyvällä sitä, että ystäväkastiin tipahtelee entisiä petikumppaneita. Tai ainakaan meidän suhteessa, en tiedä muista. Ja miten helkkarissa heitä pitää sitten luonnehtia profiilissa.

Olen ollut alavireinen. Tasapaksu. Käytiin viikonloppuna kolmekymppisillä Itä-Helsingin Eremitaasissa. Jos kerran vaimo haluaa asua Eremitaasissa, niin mikäs siinä. Mutta juhlat olivat mainiot ja hyväntahtoinen sankari ikänsä ansainnut. Tuparibändikin tuli buukattua alustavasti. Marraskuun pimeässä illassa luvassa ainakin Päivänsäde ja yh:ta sekä Pyörätuolirakastajaa.