Meeminpöllijä vauhdissa. Jos joku ei ole koskaan meikäläistä tavannut, arvuutelkoon. Paljastan hieman liikaa itsestäni blogissani, joten kaikki varmasti tietävät ainakin ammattini.

1) Mitä luulet, että teen työkseni (tai millä alalla)?
2) Minkä värinen tukka mulla on?
3) Entä silmät?
4) Miten asun?
5) Kuinka pitkä olen?
6) Tyylini on?
7) Yksi perusluonteenpiirre?

PS. Suhonen on tullut hulluksi. Aikoo rikkoa uuden hienon Aalto-vaasinsa. Ei voi antaa sitä edes yleishyödylliseen käyttöön eli minulle.

PPS. Kävin eilen vääntäytymässä elämäntuskassani Kansallisteatterin Tuntemattomaan. Hämmentävä kokemus. Ensimmäisellä puoliajalla olin vakuuttunut katselevani elämäni suurinta näytelmää, toisella puoliajalla tunnelma hieman lässähti. Vaikka oli Stalinin synttäribileet ja mäkin sain rantapallosta päähäni. En sentään joutunut stagelle tanssimaan TaTua, kuten kourallinen muita. Luojan kiitos, en ole teatterikriitikko. Ei tuota silppua olisi saanut tulkittua järkeväksi kolmeentuhanteen merkkiin. Silti, ehdottomasti kaiken sen kohun arvoinen. Näyttelijätkin huomattavasti parempia kuin Mollbergin versiossa. Pisteet myös videotekniikalle, valo- ja äänisuunnittelulle ja sille, joka keksi tehdä Sudesta saksanpaimenkoiran ja nuoresta sotilaasta rintamachatjuontajan.

PPS. Voah! Kaikkien aikojen eka omilla rahoilla ostettu kasetti oli Barbarellan Sucker for your Loven. Muistaako Roosa vielä? Antaa palaa, naiset.